Spartan Paralettes -nojapuut

Paralettes -nojapuut

Nojapuut ovat yksi perinteisimmistä fysiikkaharjoittelun treenivälineistä. Moni tuntee ne telinevoimistelusta, minkä parista myös peruskuntoilijan parallette-nojapuut ovat lähtöisin.

Tiedot

Tuotetta ei ole varastossa

139,50 €

-10%

155,00 €

Ei alennuspisteitä jo alennettuihin tuotteisiin


Tiedot

Pituus - 64cm

Jalaksen leveys - 33cm

Korkeus - 36cm

Tangon halkaisija - 4cm

Myydään pareittain

Paino noin. 9,5kg

Huom. Paralettes Nojapuiden väri on MUSTA!

Spartan Gear Parallettes tarjoaa tukevaa treeniä kompaktissa koossa. Voit harjoitella välineen kanssa kotona tai ottaa ne mukaan vaikka mökkireissulle. Tuotteen pienen koon ansiosta kuljetat ne auton tavaratilassa mukanasi sinne, missä ikinä treenaatkin. Nojapuiden kokoaminen treenivalmiiksi onnistuu kätevästi viidessä minuutissa.

Parallettes-harjoittelu on kasvattanut suosiotaan kehonpainoharjoittelun yleistymisen myötä. Omimmillaan väline on esimerkiksi Calisthenics-harjoittelumuodossa, jossa haastetaan kehoa myös punnerrusvariaatioissa ja leuanvetotangossa.

Nojapuuharjoittelu vahvistaa kehonhallintaa, keskivartalon lihaksia ja suhteellista voimaa. Se myös kehittää yleistä liikkuvuutta. Telinevoimistelijat ovat tunnetusti vahvoja. Parallettes mahdollistaa nyt samanlaisen treenin myös kuntoilijoille ja kehopainoharjoittelun guruille.

Voit tehdä Parallettes-nojapuidesi kanssa satoja erilaisia liikkeitä. Tähän sisältyvät kehonhallintaa haastavat harjoitteet, kuten L-istunta sekä lankutus yhdellä jalalla. Pitkälle edistyneet ja kokeneemmat treenarit voivat harjoitella nojapuilla esimerkiksi käsilläseisontaa tai käsilläseisontapunnerruksia.

Parallettes-välineemme mahdollistaa myös tuloksekkaan HIIT-harjoittelun. Nojapuut on helppo asentaa maahan makaamaan, joten voit hyppiä niiden yli tai vaikka punnertaa niiden varassa. Ne ovat oiva apu myös venyttävissä harjoitteissa. Saat rakennettua nojapuille räätälöidyn voimaharjoittelu-ohjelman hyvinkin helposti.

Parallettes on todella hauska treeniväline niin yksin kuin kaverin kanssa käytettynä. Sen mahdollisuudet ulottuvat helposta perustekniikasta vaikeisiin ja haastaviin sarjoihin. Spartan Gear Parallettesin avulla voitkin laittaa kuntosi ja tekniikkasi todelliseen testiin!

 

Parallettes kehittää ja vahvistaa

  • Liikkuvuutta
  • Voimaa
  • Kestävyyttä
  • Keskivartaloa, ”corea”
  • Tukilihaksia ja isoja lihaksia
  • Kehonhallintaa
  • Tuntoaistia