Spartan kahvakuula freestyle ohjaajakoulutus - 16.6.2018 Turku

Tuntuuko sinusta siltä, että kahvakuulat voisivat olla monipuolisempia? Onko kehityksesi ohjaajana tai treenarina pysähtynyt? Kahvakuulista saisi irti enemmän, mutta ideat ovat loppu? Kahvakuula freestyle on yksi parhaimmista ratkaisuista tekemään harjoittelusta monipuolista, tehokasta ja kehittävää. 

Kuvaus

160,00€

Maksamalla koulutuksen verkkokaupassa, ilmoittaudut automaattisesti kurssille. Maksamalla pelkän varausmaksun, kurssin loppusumma laskutetaan postitse (laskutuslisä 3 €).

16.06.2018 09:00:00 - 16:00:00

Kuvaus

Yksi vanhimmista tavoista harjoitella kahvakuulan kanssa, on vapaa ja soljuva toistojen ja liikkeiden yhdistäminen, freestyle. Nykyajan ihmisten heikkous tuntuu olevan kehon hallinnan puute. Kömpelyys estää liikunnallisen potentiaalimme hyödyntämisen. Kahvakuula freestyle on yksi parhaimmista ratkaisuista tekemään harjoittelusta monipuolista, tehokasta ja kehittävää.

Kun harjoitteluun yhdistyy kahvakuulan ja oman kehon käyttö sekä pystyasennossa että maassa, on käytössä moniulotteinen työkalu ja rajattomat treenimahdollisuudet. Freestylessä kahvakuulan ominaisuudet kehittävät parhaalla mahdollisella tavalla liikkuvuutta, koordinaatiota, kehonhallintaa ja lihaksiston käyttöä.

Koulutus on avoinna kaikille, olitpa sitten tietotaitoaan kasvattava treenari, liikunta-alan ammattilainen tai kahvakuulailun juuri aloittanut harrastaja. Koulutus on sinua varten, kun haluat viedä harjoittelun uudelle tasolle ja oppia uutta

Kahvakuula freestyle koulutus käy läpi seuraavia kokonaisuuksia:
- 3D-harjoittelun periaatteet
- Perustekniikoiden yhdisteleminen "lennosta"
- Freestyle-harjoitteiden rakentaminen
- Freestyle peruskaavio, josta rakentuvat räätälöidyt versiot
- Freestyle ryhmäharjoittelu

Aika: 16.6.2018 klo 09:00-16:00
Paikka: TFW-Turku
Hinta: 160 euroa

16.6.2018 klo 09:00-16:00

Hinta: 160 euroa

Antti Nurmi

”Tiukka asenne, luotettavuus ja viimeiseen asti hiottu ammattitaito – niistä suomalainen osaaminen tunnetaan kansainvälisillä kamppailu- ja treeniareenoilla. Sinivalkoiset värit ja Spartan Gearin kypärätunnus ovat asioita, joita vien ylpeydellä eteenpäin vuodesta toiseen, mantereelta mantereelle.

Olen työskennellyt 25 vuoden urani aikana kuntovalmennuksen ja kamppailulajien kovimpien osaajien kanssa. Kehitän heiltä saamieni oppien mukaan Spartan Gear -ohjaajakoulutuksia, jotta alan uudet kyvyt saisivat parhaat ja ajantasaiset eväät ammatissaan toimimiseen.”

Vastuuvalmentaja, arvostettu turvallisuusammattilainen

  • Spartan Gear -toiminallisen harjoittelun kehittäjä
  • Julkaissut toiminnallisen harjoittelun ja kahvakuulaharjoittelun oppaita
  • Defendo -vastuukouluttaja (I.D.D.I. 4. dan musta vyö)
  • Yli 20 vuoden kokemus taistelulajeista ja MMA –otteluista
  • Työskennellyt turvallisuusalan johtotehtävissä lähes 20 vuoden ajan
  • Kouluttanut poliisin ja armeijan erikoisyksiköitä ympäri maailman